Om oss

Vi drivs av en vilja att helhjärtat hjälpa dig som anhörig

Liljengrens Begravningsbyrå har sedan verksamheten grundades 1999 erbjudit tjänster och produkter för begravningar i Göteborg. Vi drivs av en vilja att hjälpa anhöriga för att underlätta den svåra stund som ett sista farväl innebär.

Vi har i dagsläget kontor i Göteborg och Jönköping och vi gör hembesök och ordnar begravning på er hemort. För oss är det självklart att erbjuda ett första kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom era önskemål och frågor inför den stundande begravningen.

kista kyrka begravningsceremoni göteborg

Erfarenhet av flera olika typer av avskedsceremonier

Vi på Liljengrens Begravningsbyrå har lång erfarenhet av att erbjuda hjälp vid olika typer av avskedsceremonier, och våra medarbetare finns med dig såväl vid en erbjuda kyrklig eller borgerlig begravning som vid en direktkremation.

När du anlitar oss tar du hjälp av en begravningsbyrå som ger dig tid att tänka igenom alla val i lugn och ro. Vi är lyhörda inför dina förväntningar och vägleder dig i den grad du önskar.

Begravningsbyrå i Göteborg med ett stort utbud

För oss är det viktigt att ha ett omfattande utbud så att ni kan genomföra en begravningsakt som ligger i linje med den avlidnes önskemål. Vi kan ta hand om hela eller delar av förberedelserna och vi erbjuder såväl urnor, kistor och gravstenar som solister och transporter vid begravningen.

Vi är tillgängliga alla dagar i veckan så att du snabbt ska få den hjälp du behöver.