Begravningsbyrå Göteborg

Hjälp med allt i samband med en begravning •

Om oss

Vi drivs av en vilja att helhjärtat hjälpa de anhöriga

Liljengrens Begravningsbyrå har sedan verksamheten grundades 1999 erbjudit tjänster och produkter för begravningar. Vi drivs av en vilja att hjälpa anhöriga för att underlätta den svåra stund som ett sista farväl innebär. Vi har i dagsläget kontor i Göteborg och Jönköping och vi gör hembesök och ordnar begravning på er hemort. För oss är det självklart att erbjuda ett första kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom era önskemål och frågor inför den stundande begravningen.

Vi finns vid er sida vid olika typer av begravningsakter

Vi på Liljengrens Begravningsbyrå har lång erfarenhet av att erbjuda hjälp vid olika typer av avskedsceremonier, och våra medarbetare finns med er såväl vid en erbjuda kyrklig eller borgerlig begravning som vid en direktkremation. När ni anlitar oss tar ni hjälp av en begravningsbyrå som ger er tid att tänka igenom era val i lugn och ro. Vi är lyhörda inför era förväntningar och vägleder er i den grad ni önskar.

En begravningsbyrå som erbjuder ett stort utbud

För oss är det viktigt att ha ett omfattande utbud så att ni kan genomföra en begravningsakt som ligger i linje med den avlidnes önskemål. Vi kan ta hand om hela eller delar av förberedelserna och vi erbjuder såväl urnor, kistor och gravstenar som solister och transporter vid begravningen.

Vi är tillgängliga alla dagar i veckan så att ni snabbt ska få den hjälp ni behöver.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

  Adress:
  Eklandagatan 4
  412 55 Göteborg

  Telefon:
  031-15 60 62

  E-post:
  info@liljengren.se

  Orgnr:
  556391-7730

OM OSS

När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

Begravningsbyrågöteborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Liljengrens Begravningsbyrå kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Eklandagatan 4
412 55 Göteborg

031-15 60 62

info@liljengren.se

Orgnr:
556391-7730