Begravningsbyrå Göteborg

Hjälp med allt i samband med en begravning •

Bouppteckning

När någon i sin närhet har dött ska ni som ärver göra en så kallad bouppteckning för att få en tydlig överblick över den avlidne personens ägodelar och eventuella skulder. En bouppteckning, även kallad dödsboanmälan måste upprättas inom tre månader efter dödsfallet. Vi förstår att detta är det sista man tänker på vid en sorgeprocess och vår begravningsbyrå Göteborg hjälper er med allt som en bouppteckning innebär.

Vad måste finnas med i en bouppteckning?

Det finns vissa saker som behövs för att en bouppteckning ska vara giltig. Vi på Liljengrens Begravningsbyrå hjälper er genom hela processen, från att ta fram relevant underlag som styrker tillgångar och skulder, till att fylla i blanketten för bouppteckning på ett korrekt sätt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att vara en hjälpande hand vid en bouppteckning i Göteborg och har ett transparent arbetssätt.

Vi hjälper er med bouppteckningen vid dödsfall

För att processen vid ett arv ska bli korrekt är det bra att anlita oss på begravningsbyrå Göteborg för ett professionellt och personligt utfört arbete. Vi sätter alltid våra kunder i fokus när vi arbetar och är måna om att hela processen fortlöper på kundernas önskemål. Vi är en modern och tillmötesgående begravningsbyrå i Göteborg som erbjuder prisvärd hjälp vid bouppteckning i Göteborg. Välkomna att kontakta oss för mer information.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

  Adress:
  Eklandagatan 4
  412 55 Göteborg

  Telefon:
  031-15 60 62

  E-post:
  info@liljengren.se

  Orgnr:
  556391-7730

OM OSS

När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

Begravningsbyrågöteborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Liljengrens Begravningsbyrå kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Eklandagatan 4
412 55 Göteborg

031-15 60 62

info@liljengren.se

Orgnr:
556391-7730