hand penna begravningsbyrå göteborg

Bouppteckning

När någon i sin närhet har dött ska du som ärver göra en så kallad bouppteckning för att få en tydlig överblick över den avlidne personens ägodelar och eventuella skulder. En bouppteckning, även kallad dödsboanmälan måste upprättas inom tre månader efter dödsfallet. Vi förstår att detta är det sista man tänker på vid en sorgeprocess och vår begravningsbyrå Göteborg hjälper dig med allt som en bouppteckning innebär.

Vad måste finnas med i en bouppteckning?

Det finns vissa saker som behövs för att en bouppteckning ska vara giltig. Vi på Liljengrens Begravningsbyrå hjälper dig genom hela processen, från att ta fram relevant underlag som styrker tillgångar och skulder, till att fylla i blanketten för bouppteckning på ett korrekt sätt.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att vara en hjälpande hand vid en bouppteckning i Göteborg och har ett transparent arbetssätt.

hand penna begravningsbyrå göteborg

Vi hjälper er med bouppteckningen vid dödsfall

För att processen vid ett arv ska bli korrekt är det bra att anlita oss på begravningsbyrå Göteborg för ett professionellt och personligt utfört arbete. Vi sätter alltid våra kunder i fokus när vi arbetar och är måna om att hela processen fortlöper på kundernas önskemål. Vi är en modern och tillmötesgående begravningsbyrå i Göteborg som erbjuder prisvärd hjälp vid bouppteckning i Göteborg.

Välkomna att kontakta oss på Liljengrens begravningsbyrå i Göteborg för mer information.