Begravningsbyrå Göteborg

Hjälp med allt i samband med en begravning •

Kistor

Hos oss på Begravningsbyrå Göteborg hittar du ett stort utbud av begravningskistor i olika stilar och prisklasser. Vi har såväl stilfulla kistor i sobra färger som modeller som är dekorerade på ett smakfullt sätt. Sortimentet gör att ni kan hitta en begravningskista i enlighet med den avlidnes och er som anhörigas önskemål. För oss är det viktigt att erbjuda en komplett service när ni går igenom en svår stund och vi bistår er när ni behöver råd i valet av kista.

Att välja kista till en begravning i Göteborg

Enligt svensk lag måste man ha en kista vid en kremering eller en jordbegravning på grund av etiska och miljöarbetsmässiga orsaker. Det är vanligt att de anhöriga söker en begravningskista i en stil som skulle fallit den avlidna i smaken. Vi har ett gediget utbud i olika material som ek, furu och björk. Det är även möjligt att välja mellan olika färger och typer av handtag. I utbudet hittar ni såväl svarta som trärena och vita kistor. Våra medarbetare hjälper er även att välja en modell med rätt mått.

Kistor i Göteborg i olika stilar

Vi kan tillhandahålla en begravningskista som passar era önskemål. I utbudet finner ni bland annat:

 • Fyra olika modeller som ingår i ett begravningspaket
 • Kistor i massivt trä med genomarbetade detaljer
 • Modeller i sobra och eleganta färger

Ett stort utbud med olika priser för kistor till begravning

När ni vänder er till oss för det praktiska kring en begravning kan vi erbjuda kistor i Göteborg i olika prisklasser. Vår uppgift är att lyssna på era önskemål och ge goda råd samt hitta alternativ som passar er. Vi hjälper er att skapa ett sista avsked som blir ett ljust minne. Vår begravningsbyrå bistår er med samtliga delar av begravningen och vi ordnar även med transport, urna och gravsten. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Ni når oss via de kontaktuppgifter som finns här på hemsidan.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

  Adress:
  Eklandagatan 4
  412 55 Göteborg

  Telefon:
  031-15 60 62

  E-post:
  info@liljengren.se

  Orgnr:
  556391-7730

OM OSS

När du söker efter en begravningsbyrå i Göteborg som ger dig kostnadsfri rådgivning och ett varmt bemötande.

Begravningsbyrågöteborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Liljengrens Begravningsbyrå kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Eklandagatan 4
412 55 Göteborg

031-15 60 62

info@liljengren.se

Orgnr:
556391-7730